реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Німці відмовляються від обіду

Для багатьох працівників перерва на обід – це щось святе. Але високі вимоги і тиск конкуренції змушують багатьох працювати і під час законної перерви. 40 відсотків опитаних німців відповіли, що часто замість обідньої перерви працюють, аби впоратися з усіма завданнями -- пише сайт "Дойче велле".
Ще 43% респондентів зізналися, що у разі потреби готові пожертвувати обідньою перервою, але якщо вже інакше не можна. Лише 17% німецьких працівників сказали, що принципово не працюють під час обідньої перерви.

Австрійці та швейцарці рідше відмовляються від перерви

Для порівняння: опитані цим же порталом австрійці та швейцарці виявилися значно категоричнішими. 22% австрійців, а також 29 % швейцарців, які взяли участь у дослідженні, повідомили, що не працюють під час обідньої перерви. Але, якщо набирається дуже багато роботи, то 37% опитаних австрійців і 45% швейцарців можуть зробити виняток. Подібно до німецьких працівників, 41% опитаних австрійців часто працюють замість обідньої перерви. Натомість лише чверть швейцарських респондентів відмовляються від заслуженого відпочинку.




Теги:робота, відпочинок, німці, австрійці, обідня перерва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar