реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нічного грабіжника затримали держохоронці

В Чернігові працівники Державної служби охорони затримали чоловіка, який нещадно бив жінку, бо та не віддавала йому… свою сумку.

Під час патрулювання нічним містом, близько третьої години ночі працівники групи затримання Державної служби охорони помітили чоловіка, який гамселив кулаками жінку. Побачивши міліціонерів, правопорушник видрав із її рук сумку й подався в біги. До останнього, намагаючись вислизнути з рук правоохоронців, молодик чинив їм жорстокий супротив. Та все ж міліціонери його затримали, а для надання потерпілій медичної допомоги викликали бригаду швидкої допомоги.

Зі слів жінки стало відомо, що, повертаючись вночі додому, на перехресті вулиць П’ятницька та Чернишевського позаду почула кроки й прискорила ходу. Але невідомий, наздогнавши свою жертву, намагався вихопити сумку, але жінка стала чинити супротив. Розійшовшись не на жарт, зловмисник схопив потерпілу за шию і, зваливши її на землю, став нещадно бити по голові. Та, на щастя, вчасно нагодилися працівники Державної служби охорони.

Грабіжника доставлено до Чернігівського міського відділу міліції. Наразі вже встановлено, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за подібні протиправні діяння, до того ж на даний час має умовну судимість. Сам чоловік зізнався, що вживає наркотичні засоби і в той час також перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Зараз по даному факту вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває слідство.

Ірина БОНДАРЧУК,
інспектор УДСО при УМВС України
в Чернігівській області



Теги:міліція, державна охорона, Грабіж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar