реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Нічний розбій у Чернігові

Сьогодні вночі, о 2 годині 50 хвилин, невідомі, походження яких усім відоме, розбили одночасно три вікна у помешканні голови обласної організації партії "Демократичний альянс" Ігоря Андрійченка.

Як повідомив сам потерпілий, він негайно викликав міліцію, яка склала протоколи. Живе Ігор на першому поверсі двоповерхового будинку.

Нагадаємо, вчора у Чернігові відбулася акція "Не пробачимо 30.11!". Активісти пікетували міськраду, прокуратуру, міліцію, офіс Партії регіонів і приймальню депутата цієї фракції у Верховній Раді Владислава Атрошенка. Міліція в цей час у підсиленому складі героїчно воювала з наліпками активістів і переписувала їхні персональні данні з метою скласти протокол за це "страшне" адмінправопорушення.

Також у сквері імені Попудренка цілодобово чергують кілька нарядів міліції. Де ж їм боротися з нападниками та злодіями?! Ніколи!

Ігор Андрійченко - активіст євромайдану у Чернігові та в Києві. Саме його організація була першою, що прийняла рішення про вихід з протестом на Красну площу Чернігова.

На фото: такими "подарунками" привітали активіста євромайдану у вікна його квартири.



Теги:Майдан, репресії, Ігор Андрійченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar