реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Невже Олега Блохіна спіткає доля Єльцина і Ющенка?

Пам'ятаю як ще років 20 тому перший міністр молоді і спорту України, олімпійський чемпіон Валерій Борзов застерігав мене, що футбол - це політика, тож не хай їм займаються політики, а не спортивні функціонери.
І він був на 100 відсотків правий.

Після чергової поразки 19 вересня 2013 року на православне церковне свято спомину чуда архістратига Михайла (в народі просто Чудо) вдома 0:1 ФК "Динамо (Київ) від маловідомого бельгійського клубу невже тепер тренера Олега Блохіна чекає доля Єльцина і особливо Ющенка?

Звісно, шкода нашого видатного талановитого футболіста. Не виключено, що його фанати можуть ще пригадати Олегу Блохіну його невдале нардепство: перебування у фракціях СДПУ(о) і КПУ.
Адже іншу зірку українського і світового футболу Андрія Шевченка за подібне спритні так звані комікі-квартальщики потворили у всенародне посміховище в політичному медіа проекті «Сказачная русь». Не має сумнівив, що цей мультсеріал створено з метою «промивання» мізків виборцям перед президентськими виборами 2015 року

Нагадаю, що написав наш земляк Леонід Кучма про першого президента посткомуністичної Російської Федерації
Бориса Єльцина:
"Спершу з лідером пов'язують непомірні надії, приписують йому обіцянки, яких він не давав (і вільно тлумачичи ті, котрі давав), а потім платять йому ненавистю за невиконання нездійсненного. Чим більше були надії, тим сильніша ненависть. Цінувати або хоча б помічати зроблене ні в кого бажання немає." (цитата з книги "Україна - не Росія", стр. 428-429, Москва, "Время", 2004)

Між іншим чи не здається Вам, що це не тільки про Б.Єльцина, але про самого Л.Кучму і В.Ющенка і багатьох інших, зокрема, і Олега Блохіна?

Не дарма ж кажуть мудрі люди, що і в українців, і росіян від любові до ненависті - один крок.
Тепер тільки справжнє чудо може врятувати Олега Блохіна від спіткання долі Віктора Ющенка.

Сергій Соломаха





Коментарі (2)
avatar
1
Спіткає. 
Блискучий колись футболіст виявився пересічним тренером-середнячком і опустив блискучу колись команду на свій середнячковий сірий тренерський рівень.
Звичайно ж, спонсори та інвестори "Динамо" цього не потерплять. 
Політичні вибрики та заскоки Блохіна тут ні при чому.
Хисту тренерського в нього немає.
avatar
2
Ім"я-бренд у футболі, як і політиці - це все.
Однак справу робить завжди велика команда фахівців, а не один головний тренер чи вождь партії.
Тож не треба все валити на Бренд, як ми всі добре це вміємо.
avatar