реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Невідомий напав на голову Бахмацької "Свободи"

22 березня жорстоко побито голову Бахмацької районної організації «Свобода» Михайла Виноградова. За свідченням потерпілого, нічим невмотивований напад здійснила російськомовна людина східної зовнішности. Нападник здійснив напад просто в помешканні свободівця, де націоналіст мав провести для нього приватний лікарський прийом.

Як відомо, Михайло Виноградов – один із лікарів Медичної сотні та Військового шпиталю у Консерваторії на Майдані, відомий лікар-гомеопат. Невдовзі має вступити на посаду голови Бахмацької районної державної адміністрації. Він уже оголосив про першочергові кроки націоналістів. «Ми заохотили очільників району – представників місцевої Партії регіонів – колективно написати заяви про звільнення з усіх державних посад, які вони втратили право обіймати з огляду на глибоку й безсоромну співпрацю з режимом Януковича. За такими особами, як екс-голова райради Булах, його пахолки Сорока та Допа, стоїть сільськогосподарська мафія чорноземної Бахмаччини. Латифундистам таки доведеться розпрощатися з незаконно захопленими паями, повернути награбоване. І це тільки початок», – заявляв Михайло Виноградов.

Народна рада Бахмаччини заявила про необхідність повернути в комунальну власність міський ринок, провести люстрацію органів райвно, забезпечити фінансування ремонту шкіл, відновити роботу районних лікарень.

«Ці вимоги підтримали свободівці й ми готові негайно впроваджувати ці зміни. Звісно, це не сподобалося місцевим кримінальним групам, частина яких пов’язана з міським ринком і розподілом державних коштів. Тму напад на нашого побратима Михайла Виноградова вважаємо їхнім попередженням націоналістам. Проте це нас не лякає, і ми будемо робити все, щоби почати повномасштабну люстрацію та повернення власности людям», – заявляє заступник голови місцевого осередку «Свободи» Денис Сергієнко.

Замах на свободівця Михайла Виноградова розслідує слідча група місцевих відділів МВС та СБУ. Про це повідомила прес- служба обласної організації ВО "Свобода".



Теги:Майдан, свобода, латифундисти, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar