реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Негода прогулялася краєм

Вчорашній сильний вітер, що продовжився й сьогодні до обіду, наробив чимало школи в області. Наприклад, без електрики залишалися мешканці сіл Гончарівської громади – біля села Козероги кілька дерев порвали електроповоди. Як повідомили в «Чернігівобленерго», усього без електропостачання залишилося 152 населених пункти області, а це 36119 споживачів. Найбільше постраждали села колишнього Козелецького району. Над усуненням поривів працювали 48 бригад електриків.

Також буревій повалив дерево поперек автодороги Корюківка-Сновськ. Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Корюківського райвідділу поліції оперативно звільнили автодорогу. Нині рух автотранспорту відновлено.

Є й інші недобрі жарти стихії. Зокрема, буря знесла дах дитсадку «Сонечко» в Сосниці (на фото) – його тільки недавно було покладено. Очевидно, що причиною біди є не тільки негода, але й неякісна робота будівельників. Як запевнив сосницький голова Андрій Портний, винні будуть знайдені і належно покарані. Проте наразі робота дитсадка в таких умовах неможлива. Його приміщення охороняє поліція.



Теги:Сосниця, негода, Чернігівобленерго, Гончарівська громада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar