реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Не вірте ворожим брехням!

В Інтернеті почали поширювати фото наказу Міноборони України від 27.11.2018 р. за № 219, яким міністр нібито пропонує компенсувати нестачу автомобільної техніки у ЗСУ на територіях, де введено воєнний стан, за рахунок авто на “євробляхах”.

Схоже, автор цього фейку не надто переймався такими дрібницями, як граматичні помилки (мабуть, зовсім погано навчався у школі), однак він принаймні міг би врахувати, що із жовтня цього року міністр оборони став цивільною особою, і не підписуватись від його імені із зазначенням військового звання “генерал армії України”.

Проте, хто ж переймається нюансами, коли стоїть завдання зіграти на максимально болючих для українського суспільства темах сьогодення – проблемі законодавчого врегулювання розмитнення авто з іноземною реєстрацією та пересторогах у зв’язку із введенням воєнного стану в окремих областях нашої держави?!

Одразу видно, що поширення нашвидкуруч склепаного фейка розраховане на ескалацію протестних настроїв в українському суспільстві. Кому це на руку? Та багатьом – від правлячої верхівки країни-агресора та її посіпак у Криму й на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей до наших доморощених крикунів-популістів, які завжди перебувають в опозиції до будь-якої влади. Але яка різниця, хто замовник і хто

Головне у цей складний для країни час – зберегти стабільність, порядок, честь, людську гідність, не дати розбити нас на протилежні табори, які б проблеми чи аргументи не використовували підступні путінські холуї. Слава Україні!



Теги:євробляхери, фейки, російсько - українська війна, провокації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar