реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не плутайте правих з націонал - комуністами, пане Кошулинський!

Випадково увімкнув 5 канал де з Кошулинським передача.
Ну, що можу сказати? Повний капець - у голові "комітет бідноти". І це людина, яка претендує на очолення "правого" політичного спектру України.

Хвороба лівизни опанувала українським націоналізмом. І хвороба політичної неосвіченості. Людина навіть не розуміє в чому різниця між "правою" (консервативною/буржуазною - даємо підприємцю можливість підприємничати) політичною ідеологією і "лівою" (соціялістичною/комуністичною - забираємо у підприємців "надлишкові" кошти і роздаємо їх усім вряд за посередництвом "державного ефективного (у корупції і хабарництві) менеджменту"). Оце друге - саме те, що Кошулинський пропонує! І, при цьому, називає себе "правим"...

Хто би Кошулинському пояснив, що поширена серед загалу байка про те, що "націоналіст" автоматично означає "правий", не є правдивою? Те, що він пропагує, називається націонал-комунізм (приблизно, як у Китаї). Він - лівий націоналіст.

Відомий випадок страждання подібною лівизною - така "націоналістична" партія, як Націонал-Соціялістична Партія Німеччини. До речі, її лідер, широко відомий досі в світі "вождь" німецької нації, теж був обраний громадянами Німеччини на демократичних виборах. Це репліка до його твердження про те, що диктатор, бач, може прийти до влади виключно якось инакше, ніж у результаті демократичних виборів, а якщо він прийшов до влади у результаті "демократичних" виборів, то він вже і не диктатор...

Ще, до речі, політична програма ОУН тих часів теж була соціялістичною. Але не варто сучасним українським націоналістам, після 70-ти років більшовицького панування і в умовах враженого через те безініціативністю українського пост-тоталітарного суспільства, знову політико-економічне лівацтво піднімати на свої прапори. Тоді наші націоналісти намагалися рухатися у фарватері націонал-соціялістичних ідей, успішної, як їм здавалося у 1939-1941 році, Німеччини. А зараз, що саме наших сучасних націоналістів примушує лівачити? Який-такий "звичай" питомо український? Той, що нам московити 300 років накидали? Ординсько-комуняцький (абщінна-коопєративний)? Та цим московицьким "звичаєм" (на все ярлик ханський отримувати) українці вже по горло ситі.
Вертай вже питомо українських куркулів - повноцінних малих і середніх власників засобів виробництва (включно із землею)! Досить вже створювати своїми лівацькими "піснями" про "захист людей праці", "низькі тарифи у зв'язку з низьким рівнем зарплат найманих працівників", "класовою боротьбою з високими зарплатами" (ну, треба такими довбанутими бути?) комфортні умови для олігархів, латифундистів і корупціонерів..

Загалом, Кошулинський, звичайно, гарна людина, але кожна гарна людина хай ліпше лишається гарною на своєму місці, ніж стає нікчемною на місці не своєму..

Одним словом, не дай Боже! Ані йому, ані нам..

Сергій ШУМСЬКИЙ



Теги:Сергій Шумський, вибори - 2019, націонал- комунізм, Кошулинський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar