реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Не для дороги піца, кефір і тривога

Обласна дегустаційна комісія при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія" перевірила продукцію ічнянських та ніжинських виробників.

Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець.
"Фахівці провели виїзне засідання та провели перевірку продукції 5 виробників у районах області", - сказала вона.
Із 6 перевірених видів виробів підприємства "Ічнянський молочно-консервний завод" чотири – отримали найвищий бал. Це Молоко незбиране згущене з цукром, Молоко згущене варене "Іриска", Кава натуральна зі згущеним молоком та цукром і Вершки згущені з цукром.

За словами Оксани Козинець, комісія дійшла висновку, що продукція "Ічнянського молочно-консервного заводу" відповідає вимогам нормативних документів за органолептичними показниками та за маркуванням.

Кулінарні вироби "Ічнянського виробничо-торгово-закупівельного підприємства райспоживспілки" обласна дегустаційна комісія оцінила у 3-4 бали (за 5-бальною системою). Найнижча оцінка – "задовільно" – у піци з ковбасою.
Печиво, сухарі, сушка та інші солодощі від СУЕП ТОВ "Вибір"(м. Ніжин) одержали від 4,2 до 5 балів та, за висновками комісії, відповідають вимогам стандартів.

Гарні оцінки також у виробів підприємства-виробника ТОВ "Браво". Зразки отримали від фахівців 4-5 балів. Найвищі оцінки – у морозива, чебуреків, пиріжків з сиром та з повидлом.
А от ВАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" представив кисломолочні продукти, які комісія оцінила на "трієчку". "Задовільні" бали – у кефіру нежирного та кефіру 3,2%. Проте сметана того ж виробника та масло селянське дегустатори відзначили відмінними оцінками.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:їжа, піца, якість, кефір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar