реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Не чекайте від Ізраїлю допомоги!

Вже бачу як хором провідні олігархічні ЗМІ України з євреями-власниками на чолі трублять про сто «обґрунтованих» причин, чому Ізраїль не продає зброю Україні. Замість просто і чітко назвати це брехнею і маніпуляцією.

Україна має теж свої національні інтереси і буде їх втілювати в життя, в тому числі переглядаючи усю свою політику щодо Ізраїлю, який де-факто своєю позицією показав свою повну байдужість до геноциду Росією і москалями українського народу, до знищення українських міст і цивільних громадян ракетами москалів.

Це вже було в історії, ви здивуєтесь можливо, але варто нагадати факти, чому не варто сподіватись на співчуття «богообраного народу» і їхньої держави у нашій священній війні з московитами.

В 1932-1933 роках під час Голодомору-геноциду існував сумнозвісний «Торґсін», точніше - «всєсоюзная кантора по торґовлє с іностранцамі», яка займалася золотовалютними спекулятивними операціями протягом 1931–1936 років. Народна назва українською — "Торгують синами нашими". Розквіт «кантори» припав в часи Голодомору-ґеноциду в Україні 1932–1933 років. В УССР 1932 року було відкрито всеукраїнський торгсін (ВУК «Торгсін»). …Абревіатура «Торгзін» загалом є такою, яка обманює, оскільки близько 70% всіх цінностей, які скупив «Торгсін» (валюта, золото, срібло, діаманти, платина, твори мистецтва), близько 70% всіх доходів, які отримав «Торгсін», надійшли від підсовєцьких, переважно українських громадян, доведених до голоду штучною політикою московсько-більшовицької влади.

Керівниками правління Торгсіну в різний час були: Моісєй Ізраілєвіч Шкляр, пізніше - Артур Карловіч Сташєвскій, й згодом - Меєр Абрамовіч Лєвінсон. Автором ідеї обміну товарів на побутове золото був такий собі Єфрєм Владіміровіч Курлянд. Всі євреї за національністю. З вісімнадцяти керівних працівників центрального апарату «Торгсин» в 1935 р. (судячи з прізвищ) євреями були одинадцять. Аналогічна кадрова розкладка дотримана і по областям.

Метою системи магазинів Торгсіну було вилучення у населення золота і коштовностей, за які можна було купити… хліб і продукти тощо. Цікавий обмін в умовах тотального голоду в українських селах чи не так? На жовтень 1933 року було розширено мережу - в УСРР вже діяло 263 магазинів і приймальних пунктів Торсіну тощо.

А тепер вбивчі цифри: в 1931 році через систему Торгсіну до казни московських окупантів надійшло 6 млн., у 1932 році - 50, у 1933 році - 107 мільйонів валютних рублів!!! У 1933 році сумарний «припек» Торгсину склав близько 7 тонн чистого золота (!), яке вкрали у населення.

Цінності приймали майже винятково на вагу, тож «лом» у звітах був не метафорою — з прикрас викорчовували каміння й вставки, плющили молотками і викидали в ящик прийомки.

Доведені до відчаю голодні і зубожілі українські селяни несли до цих бандитських, окупаційних, спекулятивних контор останні родинні коштовності: обручки, натільні хрестики, сережки, і тд. Протягом доби деякі пункти приймали до 800 кг золота і коштовних речей, які приймали за однією пробою, а записували і реєстрували за іншою.

Через систему Торгсіну влада змогла з 1931 року за чотири роки лише за офіційними даними (представленими Розенгольцем) прихопити 270 мільйонів золотих рублів.

В період Голодомору 1932-1933 років євреї становили 66,6% серед усіх керівників каральних репресивних органів республіки - ОГПУ. При цьому відзначимо, що євреї становили лише 6,5% населення України за переписом 1926 року. До речі, єврейська потужна діаспора США жодним чином не допомогла голодуючим українцям. Навпаки, США у 1933 році встановили офіційні дипломатичні стосунки з СРСР. У кожного свої національні інтереси чи не так?

Тому, товариство, не чекайте від Ізраїлю співчуття і підтримки. Довела історія і життєвий досвід. Покладайтеся на свої сили і свій народ, будьте віддані своїм національним інтересам, і пам’ятайте про справедливість, захищену силою і своєю національною правдою.

В кого є сумніви, на вскидку рекомендую ознайомитися хоча би з джерелами і працями: Марочко В.І. "Торгсин": золота ціна життя українських селян у роки голоду (1932–1933) // УІЖ. та інші його праці. Також книга чернігівського дослідника "Золото – державі! Торгсин у радянській Україні (1931–1936)" Миколи Гороха

Володимир БАРЦЬОСЬ



Теги:єврейське лоббі, російсько - українська війна, Торгсін, комуністи, Україна - Ізраїль, Володимир Барцьось


Читайте також



Коментарі (0)
avatar