реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Навибиралися...

Ну що, синочку, от ми й навибиралися...

В душі - порожнеча. Я часто згадувала минулі вибори, ті часи, коли ти був тут. Згадувала наші з тобою розмови, суперечки, іноді дуже бурхливі. Мені завжди була цікава твоя думка, так не вистачає її зараз.

Я розуміла, чим можуть закінчитися ці вибори. Бачила, що відбувається з людьми, які наче втратили розум остаточно, яких наче засліпила ненависть до Порошенка. І які готові пожертвувати Україною, але щоб покарати того ненависного Порошенка... Я розумію, яку ціну нас всім прийдеться платити за це.

Але мушу сказати й таке. Завдяки цим виборам дещо мені прояснилося. Краще змогла розгледіти людей, побачити сутність тих, кого наївно вважала "своїми", патріотами, побратимами... Тут багато неприємних відкриттів. На жаль... Висновок такий - багато побачила тих, кого можна назвати пристосуванцями. Так, саме пристосуванцями! Тих, хто ситуативно став "патріотом", "націоналістом" (!!!!) саме під час Революції Гідності... А зараз показали всю свою справжню натуру.

Мене дуже і дуже дратували розмови про те, що треба усунути Порошенка, а там - розберемося, підемо по лісам, в партизани і таке інше... А не простіше було увімкнути мізки і просто об'єднавшись - проголосувати?!

Розумію, що вибори до Верховної Ради можуть остаточно підірвати нашу незалежність... І це страшна реальність.
Що ж робити?!....
Просто молюся "Боже, бережи Україну"...

Наталія НІКОНЕНКО

Від редакції. Син авторки Антон загинув за нез'ясованих обставин при захисті Катерининської церкви від "руського міра" - до нього вона й звертається...



Теги:Катерининська церква, пристосуванці, другий тур, наталія Ніконенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Кукушка отъехала, бывает....
avatar