реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Натендерили- накрали на 22 мільйони

Службові особи завдали державі збитків на 23 мільйони гривень

З початку року відносно службових осіб підприємств-переможців державних закупівель та отримувачів державних коштів за матеріалами оперативників Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 21 кримінальне правопорушення. Про це повідомляє Інформаційно-комунікаційний секторГУ ДФС у Чернігівській області

З них 11 - за ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів), 8 - за ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 1 - за ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом), 1 - за ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Як повідомив начальник штабу оперативного управління ГУ ДФС в області Олександр Ярошенко, за результатами розслідування кримінальні провадження будуть скеровані до суду. Сума завданих державі збитків становить більше 23 мільйонів гривень.



Теги:тендери, розтрата, легалізація коштів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar