реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наступ ЗСУ розвивається

Ну що сказати… просто красені!
І ті, хто планував наступальні операції, і ті, хто їх здійснює.

В міжнародному політичному та експертному середовищі були тривожні запитання: це вже кульмінація, і ні в кого вже не буде можливості змінити лінію фронту на свою користь? Чи може Україна не тільки вистояти, але й перемогти? Чи здатні Збройні Сили України не тільки тримати оборону, але й наступати в умовах обмеженості ресурсів і недостатньої кількості штурмової авіації, танків, навіть просто “броні” в достатній кількості?
Наші продемонстрували всьому світу: здатні. Нова якість командного складу, нестандартні ефективні і сміливі рішення помножені на відвагу і самовіддачу наших воїнів – чоловіків і жінок, роблять неймовірне.

Що б далі не відбувалося, цими днями наступає перелом в оцінках багатьох політиків і урядовців, як серед наших партнерів, так і серед так званих нейтральних “почекунів”.

Наші героїчні Збройні Сили України вже змінюють настрої в міжнародному середовищі. А це – важлива складова нашої майбутньої цілковитої перемоги.

Слава ЗСУ! Слава і низький уклін тим, хто віддали й віддають свої життя задля майбутнього всіх нас і всієї України! Героям – СЛАВА!

Валерій ЧАЛИЙ



Теги:Валерій Чалий, ЗСУ, російсько - українська війна, Куп'янськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar