реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Насіров - громадянин Великобританії. Всупереч закону

"Подвійне громадянство Романа Насірова - ще одна важлива деталь для усвідомлення суспільством як влаштована клептократія в Україні, - пише в соцмережах Єгор Соболєв. - І що ця клептократія зробила з нашою спецслужбою".

Не говорячи про Парламент, де Насіров спочатку очолював податковий комітет, про Уряд та про Президента.

Це, до речі, наступне завдання для Антикорупційного бюро - встановити як злочинна діяльність на Львівській площі санкціонувалася на Грушевського та Банкової. Наш парламентський комітет з протидії корупції просив розслідувати зловживання Насірова ще за Уряду Арсенія Яценюка. Тоді урядова перевірка "не підтвердила інформації", хоча британські реєстри власності вже містили дані про лондонську нерухомість, яку не задекларував головний податківець країни.

"Через справи Онищенка-Насірова є шанс розгромити верхівку клептократії в Україні, - переконаний Єгор Соболєв. -І ця верхівка зараз становить набагато більшу загрозу для Романа Насірова, ніж обурення громадян".

Нагадаємо, що подвійне громадянство в Україні заборонене. І як з ним міг Насіров ставати народним депутатом, проходити всі перевірки, бути в колі найближчих урядовців Арсена Яценюка і Петра Порошенка?



Теги:Насіров, Корупція, набу, подвійне громадянство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar