реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нашим людям треба Спайдермена?

Про ситуацію на Донеччині вже написало чимало народу. Депутат-колаборант, який організовував «референдум про приєднання до ДНР» – це біль і розпач, а ще – діагноз владі. Зеленський і Ко змогли відправити за ґрати Антоненка, Кузьменко і Дугарь. Змогли посадити Стерненка. Ну і змогли посадити Аксьонова… в крісло депутата парламенту.

Картину абсурду доповнює Івано-Франківщина. Найсильніша людина світу Василь лідирує на виборчих перегонах на Прикарпатті. Третина виборців округу відправляє Вірастюка до парламенту займатися законотворчістю і проводити реформи…

Кошулинський галичанам не підходить (хоч його підтримала і "Свобода", і ЄС). Не через свої погляди чи компетенції, а просто тому, що проти нього виставили Котигорошка.

Котигорошко завжди перемагає в казці. Оскільки наші люди живуть не в реальному житті, а саме в казці, де президентом стає вчитель на велосипеді, – Котигорошко зі старту має +30% до карми. Котигорошко зайде в парламент. Разом з Аксьоновим будуть проводити рехворми. Казка закінчиться, а в Польщу на полуницю знову їхати – до наступних виборів. Стоячи раком в польському полі, можна нарікати на «нездалу владу», скаржитись на лиху недолю «працьовитого українського народу»… А там диви і нового героя з телевізора запропонують – не можна так легко здаватись. Обов’язково мусить бути якийсь Спайдермен, який врятує Неньку.

Павло ПОДОБЄД



Теги:Павло Подобєд, Галичина, Василь Вірастюк, довибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar