реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наші снаряди - найкраща відповідь на зраду Меркель- Байдена

Приватна компанія «Рубін-2017» проводить випробування власного 155-мм снаряду до самохідної артилерійської установки (САУ) 2С22 «Богдана». Про це повідомляє «Мілітарний» із посиланням на пресслужбу NAUDI.

Як повідомляється, минулого тижня компанія «Рубін-2017» спільно з держпідприємством «Павлоградський хімічний завод» успішно провела чергові випробування уламково-фугасного снаряду.

В рамках статичних випробувань нового снаряду перевірено фугасну та уламкову дію, а також безпеку у разі падіння з висоти. Підрахунок і розподіл уламків убойної сили підтвердив високу якість українського снаряда та його відповідність кращим зразкам виробників країн НАТО, йдеться у пресрелізі.

Новий снаряд є ініціативною розробкою компанії «Рубін», виконаною за рахунок власних оборотних коштів без бюджетного фінансування.

Снаряд для «Богдани» виготовлений з української сталі, споряджений вибуховою речовиною виробництва Павлоградського хімзаводу і не включає будь-яких імпортних компонентів.

До виробництва 155-мм боєприпасів, що використовують країни НАТО, готується й інша українська компанія – Державна акціонерна холдингова компанія «Артем». У лютому на підприємстві розпочали виготовляти установчу партію, яка у червні цього року розпочала випробування. Дослідно-конструкторська робота триває в інтересах Міноборони.
Як інформувала група ІС, ЗСУ прийняли на озброєння нові українські ракети РС-80, які успішно витримали вогневі випробування та підтвердили свої тактико-технічні характеристики.
"Інформаційний спротив"



Теги:САУ, російсько - українська війна, ракети, виробництво зброї


Читайте також



Коментарі (0)
avatar