реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наше літо - правдиве

Шановні журналісти усього світу,
Напишіть, будь ласка, в понеділок, що минулої суботи, 19 серпня 2023 року, саморобні українські дрони змогли знищити російський надзвуковий стратегічний бомбардувальник.

Це надзвичайно важливо.
Не має бути жодної розповіді про "провалений наступ літа 2023" (як взагалі можна було швидко розбити укріплені та сильно заміновані російські лінії оборони без переваги повітря). Не має бути жодної розповіді про "сталемат літа 2023, який нікуди не веде" (вона веде саме до ліквідації російських агресорів у великій кількості). Не має бути жодної розповіді про "закінчимо війну на нинішній позиції станом на літо 2023, оскільки немає сенсу продовжувати підтримувати Україну, бо вона не може перемогти" (насправді ми можемо це зробити - можемо повернути кордони 1991 року, і покарати Москву).
Тому що літо 2023 - це не про те.

Літо 2023 - це про шалені українські атаки, щоб потрапити до Азовського моря, це про українські морські дрони, які знищують російський флот, це про полювання на командувачів підводних човнів прямо на російській землі, це про бунт відчаю Вагнера та про знищення російських надзвукових стратегічних бомбардувальників.

Напишіть про це, будь ласка.
Світ повинен знати.

Андрій ТИМОФЮК



Теги:Азовське море, російсько - українська війна, дрони


Читайте також



Коментарі (0)
avatar