реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Населенню потрібен жупел

В особі Зеленського "мудре" населення України вибрало все те, що так люто ненавиділо в Порошенкові:

- бізнес в Росії: у Порошенка закритий і заблокований, у Зеленського - діючий і навіть фінансується з бюжету РФ;

- офшори за кордоном: у Порошенка відкритий для продажу свого бізнесу - у Зеленського постійно діючий на Кіпрі, куди виводяться всі прибутки з України;

- національність Порошенка - "вальцман", хоч весь рід Порошенка - українці, а Зеленський навіть не зкриває, що він по національності - єврей;

- олігарх і хапуга: всі прибутки Порошенко чесно сплачує в Україні, працює великий благодійний фонд, який фінансується за рахунок фірм ПП, фінансування армії за власний рахунок на суму понад 1 млрд грн., сам собі господар - ні від кого не залежить. І Зеленський, який показує у звітності збитки від діяльності своїх фірм, користується субсидією, як малозабезпечена людина і при цьому має купу нерухомості за кордоном, в тому числі і в окупованому Криму, повністю залежить від олігарха Коломойского.

- відношення до народу: Порошенко, любить Україну, поважає народ, віру, культуру, сам з дитинства російськомовний прекрасно знає державну мову і при цьому вільно володіє ще 5-ма мовами. І Зеленський, який знає тільки одну мову - суржик, не може говорити державною, не поважає Україну, зневажає культуру і віру...

І так по кожному пункту. Все те, що у Порошенка "існує" тільки в хворобливій уяві лохторату - у Зеленського існує насправді і це дивним чином ніяк не вплинуло на рішення виборця.

Що це значить? А це значить, що населенню України насправді глибоко наплювати на моральні і етичні цінності. Глибоко наплювати на факти, на аргументи, на об'єктивну реальність і особливо глибоко наплювати з космічної висоти на логіку і здоровий глузд.

Населенню України в переважній своїй більшості просто потрібен жупел, на який можна скинути лють за власні невдачі, за власну тупість, за власну нікчемність, боягузливість, за власну неспроможність користуватись тими можливостями, які надає свобода і здорове середовище.

73% тих, хто взяв участь у виборах, не голосували за власне виздоровлення, за майбуття і за долю власної країни - вони йшли на вибори, щоб помститися, щоб викинути власну ненависть і злобу на людину, яка пропонувала їм шлях до свободи і процвітання на основі власної відповідальності.

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:Валентина Коваленко, ганьба Зеленського, порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar