реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народний Рух висуває Віктора Кривенка

Народний Рух України делегує голову партії Віктора Кривенка на вибори президента України в березні 2019 року.

24 грудня понад тисяча рухівців, які приїхали на щорічне вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола з усіх областей України, висловили підтримку голові партії в боротьбі на майбутніх президентських виборах.
За останні два роки головування Віктора Кривенка, чисельність партії перевищила 25 тисячі осіб, відбулась розбудова рухівських осередків по всіх областях України, партійці впевнено перемагають на виборах в ОТГ та
представлені в міських та селищних радах більшості регіонів країни.

Партія поповнилася молодими, прогресивними рухівцями, що готові розвивати державу не руйнуючи балансу між ідеологією закладеною В’ячеславом Чорноволом, та необхідністю відповідати всім викликам нового часу.
Рухівською командою розроблена програма «Економічний патріотизм: активна економічна політика для стрімкого розвитку України» та сформований план перемоги у війні з Росією. Ведеться активна боротьба за культурні, сімейні та релігійні цінності українців.

Сьогодні партія отримує значну підтримку не лише в межах держави, а й в колі української діаспори, яка бачить в рухівцях майбутніх потужних лідерів, що здатні вивести країну з кризи, забезпечити економічну свободу і розвиток та гарантувати цілісність кордонів і безпеку громадян.

Народний Рух України відродився щоб на майбутніх виборах боротись за українську Україну – країну самодостатніх і вільних українців.



Теги:президентські вибори 2019, Віктор Кривенко, Народний Рух, Вячеслав Чорновіл


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А в кого вони збираються відбирати голоси? У націоналістів? Порошенка? Юльки?
avatar