реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народний Рух: до влади рвуться промосковські сили

Заява ПолітРади Народного Руху України про необхідність об‘єднання патріотичних сил:

Звернення до УКРАЇНЦІВ

Позачергові парламентські вибори вкотре актуалізують тему єднання патріотичних сил. До влади рвуться реваншистські промосковські сили та олігархічні політпроекти. Під загрозою опинився євроатлантичний курс України та політика української ідентичності. Як і сто років тому, ворог може скористатися роз’єднаністю та розпорошеністю проукраїнських сил. Президентські вибори показали, що українцям бракує єдності навіть під час війни за незалежність і територіальну цілісність своєї держави.

Народний Рух України стояв біля витоків ідеології національної демократії та залишається її послідовним носієм. Наша партія і її лідер В’ячеслав Чорновіл визначили основні критерії кадрової політики, що актуальні й сьогодні: патріотизм, професіоналізм, порядність. Народний Рух неодноразово демонстрував готовність поступатися власними амбіціями заради перемоги української державницької справи. Ми й тепер підтверджуємо таку готовність.

Попри наполягання НРУ змінити виборче законодавство та провести вибори за відкритими списками – виборчу систему не змінено. До того ж чинне законодавство про вибори в Україні не передбачає виборчих блоків, їх створення унеможливив злочинний режим Януковича. Проте це не повинно ставати на заваді об’єднанню ідеологічно споріднених політичних партій, сфокусованих на патріотичного виборця, в тому числі на мажоритарних округах.
Часу на роздуми обмаль. Народний Рух України запрошує до переговорів про об’єднання патріотичних, правоцентристських сил у єдину сильну команду задля відстоювання інтересів України та недопущення до влади антиукраїнських, реваншистських сил.

Ми звертаємося до політичних партій та кандидатів у президенти України, які у своїх передвиборних програмах декларували україноцентричність та високу моральність, з пропозицією стати частиною об’єднаної команди українських патріотів-реформаторів.

Ми звертаємося до громадян України з проханням підтримати щирі прагнення патріотичних сил до консолідації зусиль у боротьбі за Українську Україну.

Народний Рух України закликає до об’єднання лідерів громадських думок, лідерів політичних партій, інтелігенції, експертів, які готові стати до боротьби і створити єдину сильну політичну платформу.
«Україна починається з тебе!» – стверджував наш лідер В’ячеслав Чорновіл. Наша спільна перемога починається з єдності патріотів!

23 травня 2019 року

Голова Народного Руху України ​​​ Віктор КРИВЕНКО



Теги:реванш Москви, об'єднання патріотів, Народний Рух, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar