реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народні депутати відкрито говорять про корупцію Ляшка по Кривому Рогу

Виявляється, ігнорування народним депутатом від Радикальної партії засідань тимчасової слідчої комісії Верховної Ради по фальсифікаціях виборів у Кривому Розі не було випадковістю.

Народний депутат Олег Медуниця на своїй сторінці в мережі Фейсбук відкрито звинуватив фракцію Радикальної партії і особисто Олега Ляшка у продажності на користь клану Вілкулів - соратників Януковича. Саме з Вілкулами і йде народна боротьба у Кривому Розі.

Інший народний депутат - Олександр Черненко на своїй сторінці написав так: "Я думаю, що кошти, які Вілкул відвалив Ляшку за провал перевиборів у Кривому Розі, доцільніше б було вкласти у передвиборчу кампанію. Бо все одно додавимо".

Як відомо, саме завдяки блокуванню депутатами від "Опозиційного блоку" та Радикальної партії голосування пропозиції тимчасової слідчої комісії про призначення повторних виборів у Кривому Розі вона не була прийнята.



Теги:Вілкули, Олег Ляшко, продажність, Олег Медуниця, РПЛ, фальсифікація виборів, Кривий Ріг


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Свое продажне і гниле нутро бЛяшко повністю продемонстрував під час тарифного майдану, який припинив своє існування після отримання кругленької суми Ляшком! Та й сьогодні це підтвердив цей клоун-псевдозахисник країни і людей під час заслуховування Яйценюка порепепутав-порепетував, але підписів за відставку людожера не дає!!!
avatar