реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народна партія – брати участь у місцевих виборах буде

10 вересня 2010 року в «Українському домі» відбувся ІІ етап ХІ з’їзду Народної Партії, на якому був присутній і кореспондент «Сіверщини».
Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин виступив з промовою щодо участі організацій Народної Партії у виборчій кампанії з виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад, сільських, селищних та міських голів 31 жовтня 2010 року. Зокрема він наголосив: «Народна Партія має зобов’язання не лише брати участь у виборах, а й здобути результат». Він зауважив, що сьогодні потрібно працювати над реалізацією поставлених завдань, щоб мати можливість забезпечити спокійне життя людям. Голова Народної Партії наголосив, що кандидати від народників мають бути у кожному населеному пунктів. «Ми маємо провести 27 виборчих кампаній з урахуванням специфіки кожного регіону та населеного пункту», - зазначив Володимир Литвин.

Під час з’їзду заступник Голови Народної Партії, народний депутат України Олег Зарубінський виголосив Маніфест Народної Партії. Зокрема він зазначив, що звертається «до тих, хто вже втомився від дешевого популізму, хто ніколи не дасть права іншим думати за себе, хто, незважаючи на всі труднощі, лишається патріотом України».
Делегати з’їзду одноголосно підтримали маніфест Народної Партії та участь організацій Народної Партії у виборчій кампанії з виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад, сільських, селищних та міських голів 31 жовтня 2010 року.
Чернігівських народників представили на з’їзді депутат обласної ради Світлана Пасталиця, та голова Чернігівської міської організації Олександр Кириченко кандидат на посаду Чернігівського міського голови.
- Якщо потрібно для підняття рейтингу наших кандидатів на посаду міського голови, - зазначив Володимир Литвин, - я можу приїхати в будь-яке місто.
Олександр ЯСЕНЧУК






Коментарі (0)
avatar