реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркоторговцю дали втекти під час депортації в Ізраїль

Круто Україна зустрічає Прем’єр-міністра Ізраїлю Нетаньяху! Напередодні візиту мала відбутися екстрадиція до Ізраїлю злочинця.
Але... Він втік чи загубився в аеропорту «Бориспіль». Уявляєте? В аеропорту...

Сценарісти Голлівуду швидше пишіть сценарій... Початок вже є. «Де Амос Дов Сільвер? Випарувався? Хутко був і раптом зник?» , - запитав Прем’єр -міністр Нетаньяху Президента Зеленського прилетівши до Києва.

На фото харизматичний мачо - ізраїльтянин, наркоторговець Амос Дов Сільвер. Він засновник великої онлайн-мережі Telegrass, через яку він поширював марихуану, кокаїн, екстазі, MDMA. У цілому були продані десятки тонн наркотиків. У березні 2019 року він був затриманий в Києві і перебував під арештом.

СБУ, яка безпосередньо брала участь у процедурі екстрадиції, підтвердила факт втечі наркоторговця.

Державна прикордонна служба заявила: « Ця особа прикордонний контроль не проходила. Тобто на лінії паспортного контролю його не фіксували ні самостійно, ні у супроводі правоохоронних органів. В якій зоні аеропорту підозрюваний міг зникнути - прикордонникам невідомо".

Раніше повідомлялося, що за версією ізраїльської сторони, наркоторговець Амос Дов Сільвер втік від поліції в аеропорту "Бориспіль" під час його депортації з України. Після проходження паспортного контролю з Сільвера зняли електронний браслет, після чого наркоторговець зайшов в дьюті фрі і зник.

Тетяна МОКРІДІ



Теги:команда ЗЕ, нетаньягу, Бориспіль, Тетяна Мокріді, наркоторгівля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar