реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркотиками торгували ... поліцейські

Служба безпеки України викрила поліцейського та інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з відділів Головного управління Національної поліції у Чернігівській області на збуті наркотиків і психотропів.
За попередньою версією слідства, посадовці налагодили продаж амфетаміну та канабісу на території району. Для реалізації «товару» вони використовували зв’язки у кримінальних колах, також передавали його особисто.

Під час досудового розслідування оперативники СБУ задокументували декілька фактів збуту наркотиків фігурантами.

Правоохоронці затримали обох поліцейських на спробі збуту чергової партії амфетаміну та канабісу.
Під час слідчих дій за місцями проживання фігурантів правоохоронці виявили підготовлені для продажу наркотики. Вилучені речовини направлено на експертизу.

У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру і обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших учасників групи і джерел надходження наркотиків.
Заходи із викриття протиправної діяльності проводились спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань за сприяння Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області



Теги:СБУ, наркотики, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar