реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардепа Полякова виключили з фракції "Слуги народу"

Двох нардепів "Слуги народу", Анну Скороход та Антона Полякова, виключили з фракції.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі нардеп Олександр Дубінський.

Нагадаємо, чоловіка народної депутатки від "Слуги народу" Анни Скороход затримали після її голосування проти законопроєкту про відкриття ринку землі.

"Його затримав Печерський райвідділ і перемістили у… я не знаю, там він буде упродовж 72 годин… Його затримали на підставі того, що була заявка із РФ з приводу його видачі у РФ 2017 року", – заявила сама Анна Скороход.

Вона додала, що проголосувала проти законопроєкту про відкриття ринку землі.

У свою чергу, голова фракції " Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що народну депутатку Ганну Скороход виключать з фракції після скандальної заяви про затримання її чоловіка.

"Тому що немає ніякого сенсу перебувати у фракції та не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться голосування. Навіщо вона? Людина не виконує жодного рішення фракції", – оголосив він.

Також Арахамія заявив, що Скороход неодноразово пропонувала хабарі нардепам.

Пізніше у Генпрокуратурі повідомили, Нацполіція затримала чоловіка Анни Скороход, оскільки він перебуває в міжнародному розшуку для притягнення до кримінальної відповідальності за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах.

А народний депутат України Антон Поляков раніше своє ймовірне виключення з фракції "Слуга народу" назвав політичною розправою за його позицію щодо бездіяльності генерального прокурора Руслана Рябошапки.

"Якщо проголосують за мій вихід із фракції, отже, мені там нічого робити, бо я йшов у фракцію "Слуга народу", а не "Слуга Богдана" чи "Слуга Рябошапки", – зазначив він.

Антон Поляков зауважив, що, попри обіцянки президента Володимира Зеленського про те, що кожен нардеп матиме можливість щомісяця із ним поспілкуватися, так і не отримав змоги особисто з ним поспілкуватися.ЗІК



Теги:Слуга народу, команда ЗЕ, Антон Поляков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar