реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Найкращий сервіс оренди автомобілів у Вінниці

Орендувати автомобіль за індивідуальними критеріями тепер може кожен і це займе всього 10 хвилин вашого часу.

Достатньо зайти на сайт https://rental.ua/ua та ознайомитися з наявними пропозиціями.

Оренда авто у Вінниці доступна на різні терміни: подобово, за добу або довгостроково. Також є можливість орендувати авто без застави та без водія.

Як орендувати машину?

Експерти радять цей зручний онлайн-каталог, де орендувати автомобілі можна не виходячи з дому онлайн у будь-який час. Все що вам потрібно — це обрати відповідний клас майбутньої автівки, ознайомитися з цінами та переглянути доступні фото. Щойно буде заповнено місце подачі та необхідна дата, перед вами з'являться вільні автомобілі.

Для зручності їх можна відфільтрувати за потрібними критеріями, такими як ціна, вид палива, трансмісія тощо. Якщо виникнуть питання, достатньо залишити свій номер телефону і менеджери зателефонують вже за 5 хвилин.

Переваги онлайн-сервісу оренди автомобілів

Рентал.UA має великий вибір нових автомобілів із доставкою до години за вказаною адресою.

До кожного автомобіля додаються реальні фото та відгуки клієнтів, завдяки чому є можливість зробити найкращий вибір для себе. Сервіс постійно працює над мінімізацією витрат та зберігає якість обслуговування, а для нових та постійних клієнтів пропонує доступні ціни на актуальні моделі. Автомобілі проходять планове технічне обслуговування, а значить надаються в справному та чистому стані.

Вигідні умови оренди

Для своїх клієнтів сервіс пропонує різні вигідні акції, наприклад раннє бронювання автомобіля, день оренди в подарунок та інші знижки.

Ви отримаєте персонального онлайн менеджера на весь період прокату та цілодобову підтримку. Послуга «допомога в дорозі» убезпечить вас від різних форс-мажорів, які можуть статися під час їзди.

Найкращий сервіс

Співробітники компанії Rental.ua регулярно проходять різні тренінги, щоб вдосконалити свої знання і надати професійну допомогу для кожного клієнта.

Пріоритетним завданням для сервісу є забезпечення комфортними умовами оренди автомобілів та отримання позитивного відгуку від клієнта.

Бізнес-міста України: Вінниця

Найкомфортнішим містом для ведення бізнесу визнано Вінницю. Саме тут такі процедури, як «створення підприємства» та «оформлення земельної ділянки» займають у два рази менше часу, ніж в інших містах.

Кожен вінницький бізнесмен знає, що це місто — рай для підприємців та мешканців. У стратегії міста прописано: Вінниця має стати сильним, цікавим, енергійним та зручним місцем для життя. Важливо зауважити, що на нових підприємствах у Вінниці за останні три роки створено 2 тисячі робочих місць, а бюджет міста виріс із майже трьох млрд грн до п'яти. Що й казати, тепер це місто можна назвати «ласим шматочком» для інвесторів, а для самої Вінниці відкриваються великі перспективи. 

Одним із пріоритетних завдань для міста є збільшення частки малого бізнесу за рахунок нових підприємств та інноваційних технологій. Саме тому так важливо мати під рукою зручний та простий сервіс оренди автомобіля під всілякі потреби бізнесу. На сайті rental.ua можна орендувати авто у Вінниці за різними критеріями на будь-який термін.






Коментарі (0)
avatar