реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Найчистіше молоко Чернігівщини

Найчистіше і найбезпечніше молоко на Чернігівщині виготовляють на молочній фермі у селі Травневому Городнянського району. Корови, які його дають, одержують корми з сертифікованих полів.

За словами зоотехніка підприємства «Етнопродукт» Світлани Коробської ці поля не обробляються пестицидами та гербіцидами. З бур’янами там борються оригінальним органічним способом – сіють гречку.
Два –три рази на рік працівників цього підприємства консультують фахівці екологічного менеджменту зі Швейцарії.

Щомісяця підприємство «Етнопродукт» привозить продукцію на експертизу до науково-випробувальної лабораторії харчової продукції та продовольчої сировини державного підприємства «Чернігівстандартметрологія».

За словами начальника лабораторії Наталії Коновець, це єдине підприємство області, яке саме, добровільно перевіряє якість своєї продукції в компетентній лабораторії.

«Ми проводимо дослідження молока в першу чергу за мікробіологічними показниками, це основний параметр при визначенні якості молока», - розповідає Наталя Коновець.

Вона додає, що питання якості харчових продуктів вирішиться тільки тоді в області і в Україні, коли таких підприємств буде більшість.

Зараз молоко «Етнопродукту» реалізується у великих супермаркетах Києва. Помічали його і в Чернігові.

На знімку: молоко з сертифікованих полів.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»



Теги:етнопродукт, Молоко, перевірка молока


Читайте також



Коментарі (0)
avatar