реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Національно- патріотичне виховання: про здобутки говорити рано

Головною темою на черговому засіданні Громадської ради при Ніжинській РДА 18 серпня було національно-патріотичне виховання. Про це йшлося у виступі голови Ніжинського козацького товариства «Ніжинський козацький полк» Володимира Ювка і в інформації про результати ЗНО у школах району з виступу головного спеціаліста відділу освіти Ніжинської РДА Людмили Івашко.

Інцидент з обшуком у козацькому товаристві за сумнівних підстав спричинив збій у цій важливій ділянці роботи з майбутніми захисниками Вітчизни.

Так само як і результат ЗНО свідчить про талановитість нашої юні, але чому ж тоді бракує грамотних та ініціативних спеціалістів на місцях?

Громадська рада прийняла рішення:

Рекомендувати Ніжинській РДА направити запити до правоохоронних органів щодо з’ясування порушення прав громадської організації «Ніжинське козацьке товариство».
Звернутися до головного лікаря Ніжинської районної лікарні Юрія Солодька із запитом, чи зроблено якісь висновки після зустрічі членів Громадської ради з колективом лікарні та що вживається задля вирішення проблемних питань, які обговорювалися під час цієї зустрічі.
Звернутися до Міністерства освіти і науки України щодо включення до переліку обов’язкових предметів для складання ЗНО української мови та історії України.
Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко проінформувала про заходи до Дня незалежності України, які на пропозицію Громадської ради відбудуться 23 серпня на Меморіалі Героїв Крут (початок о 09:00 год.) та у Будинку культури с. Крути (початок об 11:00 год.)

Микола Шкурко звернув увагу на проблемні питання в організації наступних засідань Громадської ради:

Місцем проведення засідань має бути мала зала Ніжинської РДА
Винесення питань на голосування здійснювати тільки після процедури внесення у порядок денний і обговорення ( як це передбачено у Регламенті Громадської ради).
Проводити виключення членів зі складу Громадської ради за систематичне невідвідування засідань.
Про потребу заслухати претендентів на посаду голови Ніжинської РДА.
Про прийняття рішень Ніжинської РДА на рішення Громадської ради.
Про узгодження планів роботи Громадської ради і Ніжинської РДА
Наступне засідання відбудеться 8 вересня, вівторок, о 15:00 год.

У порядку денному:

1. Використання водойм: заслуховування начальника земельного відділу Т.В. Арвахі, начальника Ніжинської ОДПІ С.М. Волкової.

2. Заслуховування інформації головного лікаря Ніжинської райлікарні Ю.П. Солодька.Асоціація "Об'єднання підприємств Ніжинщини"



Теги:Ніжинська РДА, Громадська рада, національно-патріотичне виховання, Ніжинський козацький полк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar