реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Національне не викорениш

Один мій товариш, грузинсько – марійського походження (є й такі. В сенсі марійського, а не російського – або мордвинського, як нас привчили казати) запевняв, що національне не має ніякого відгуку в людини, що влилася в іншу культуру. Я заперечив. Він мало що не образився – мовляв, працює на українську культуру – і дійсно багато робить, а тут його не хочуть визнати своїм… Хоча що тут ображатися - скажімо, Пастернак з його єврейським, а Маяковський з українським походженнями є діячами російської культури, але відповідно єврейські та українські мотиви є в їх творчості виразними...

Читаю на «Громадському» статтю https://hromadske.ua/posts/politkonsultanti-dlya-timoshenko про закордонних консультантів Юлії Тимошенко – це Джордж Бірнбаум, який консультував мадярського Орбана, азербайджанського Алієва та, зрештою, Трампа; це Вікторія Галан родом з Одеси; це Корі Левандовські.

«Бірнбаума та Галан можна вважати послідовниками відомого американського політичного технолога Артура Фінкільштейна» - пише видання. Його метода – очорнювання конкурентів.

Ось і скажіть тепер – чи має єврейське походження Юлії Ґріґян якийсь стосунок до вибору нею політичних консультантів - євреїв?

Хоча, зрештою, в Арсенія Яценюка в його президентській компанії були консультантами росіяни Тімофєй Сєргєйцев, Дмітрій Куліков та Іскандер Валітов . Може, тому він і продув із ганебним результатом у 7 відсотків? На своїх треба ставку робити, на своїх...

Василь ЧЕПУРНИЙ

На фото: Артур Фінкельштейн зі своїм клієнтом – прем’єр- міністром Ізраїлю Беньяміном Натаньягу.



Теги:політичні технології, Фінкільштейн, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar