реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Національна Спілка журналістів закликає "ЧеЛайн" до порядності

Національна спілка журналістів України закликає інтернет-видання "Челайн" спростувати брехливий сюжет стосовно голови фракції ВО "Свобода" в Бахмацькій районній раді Володимира Брюховецького.

На одній із сесій Бахмацької районної ради на розгляд депутатів було винесене питання про розміщення кавових автоматів в Бахмацьких ЗОШ. Попередньо питання було погоджено постійною комісією з питань соціально-економічного розвитку та комунальної власності (очолює комісію Оленкандр Євченко, представник фракції "Наш край"). Свободівці виступили проти і змогли переконати депутатів не допустити розміщення кавомашин у школах, що зафіксовано у стенограмі сесії. Однак у відеосюжеті "Челайн" факти було перекручено, і саме депутата від "Свободи" безпідставно звинуватили у намаганні розмістити кавові автомати в освітніх закладах.

Інтернет-видання "Челайн" називають карманним ЗМІ нардепа Валерія Давиденка (засновник видання - помічник Давиденка, одізний адвокат Микола Торбєєв).

Крім того, в Бахмачі величезними тиражами неодноразово розповсюджувалися спрямовані проти свободівців анонімні брехливі листівки, зміст яких часто слово в слово збігався з матеріалами сюжетів інтернет-видання "Челайн".



Теги:свобода, Торбєєв, ЧеЛайн, НСЖУ, Бахмач, Валерій Давиденко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar