реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Націоналісти за гроші

Як тільки в Україні з'явився перший Президент, який почав відстоювати інтереси України, так відразу Кремль активізував свою агентуру для створення внутрішнього хаосу в Україні.

Ви тільки згадайте штурм "націоналістами" телеканалу "Інтер", редути Семенченка проти "торгівлі на крові", штурми Верховної Ради. Пам'ятаєте все це?

А що зараз? Новинський розповідає про "громадянську війну" в Україні, по Києву спокійно роз'їжджає Портнов, головний ініціатор "диктаторських законів" при Януковичі. Депутат від партії "Слуга народу" Дубинський, розповідає про те, що вітання "Слава Україні" - це нацистської вітання. У Харкові Кернес перейменовує проспект Григоренка на проспект Жукова. Москва дозволила Пінчуку продавати труби на расію. І що? Де всі націоналісти, що створили хаос при Порошенкові? Де вони всі? Їх не чути і не видно, тому що ніхто не проплатив. Тому що зараз хаос вже не потрібен. Адже мета звалити проукраїнського Президента реалізована. Олігархи повертаються в Україну. Путін потирає руки і чекає від Зеленського пропозицію про капітуляцію.

З телеекранів українських ЗМІ вже не розповідають про страшну корупцію в Україні...

Василь БОЙКО



Теги:фіктивні націоналісти, нацкорпус, нацдружини, ІНТЕР, Новинський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar