реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Націоналісти говорили про безпеку і небезпеку

Напередодні святкування Дня Покрови, в приміщенні музею ім. Михайла Коцюбинського пройшли збори прихильників українського націоналізму. Організатором збору виступила Чернігівська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів, в заходах взяли участь представники націоналістичних організацій міста ВО «Тризуб», ГО «Патріот», пересічні громадяни міста. Збори проходили по темі внутрішньої та зовнішньої безпеки України.

Священик УПЦ КП – от. Євген (Орда) в своїй промові зазначив важливість духовного захисту української нації від впливів ворожого атеїзму та сектантства, яке нав’язується нашому суспільству ззовні. Він також висловив занепокоєння на рахунок агресивно-ворожих дій московського патріархату, які проходять останнім часом стосовно представників Української Церкви та її прихожан. От. Євген повідав присутнім про загальну ситуацію з українським православ’ям та розказав про шляхи укріплення духовного розвитку українського народу.

Голова КУНу Валерій Рябченко в своїй доповіді окреслив коло ворогів Української Держави, та ті загрози, які чекають на українську націю з середини нашого суспільства та з зовнішнього світу. Зазначив шляхи ефективного опору, та подолання перешкод під час агресії. Голова КУНу відповів на чисельні запитання присутніх, які стосувалися не тільки теми зборів, а і загального стану українського націоналізму. В.Рябченко наголосив на важливість співпраці всіх патріотичних організацій України, та, насамперед, націоналістичних організацій Чернігівщини.

Прес-служба ЧОО КУН




Теги:націоналізм, ВО «Тризуб», суспільство, ГО «Патріот»


Читайте також



Коментарі (0)
avatar