реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Начальника юстиції обрано за конкурсом

Новопризначеного начальника Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області Олега Трейтяка сьогодні, 16 серпня, представив колективу та представникам ЗМІ голова облдержадміністрації Валерій Куліч за участі голови обласної ради Ігоря Вдовенка.

Управління юстиції стало першим на Чернігівщині, керівника якого обрано, зокрема, за результатами відкритого конкурсу. Це – нова процедура, визначена Законом України «Про державну службу», який набув чинності 1-го травня поточного року.

Звертаючись до загалу, Валерій Куліч висловив сподівання на те, що управління юстиції в області продовжить активну модернізацію своєї структури та впровадження запланованих змін, тим самим підвищуючи ефективність свої роботи і якість надаваних послуг. Він зауважив, що сприятиме цьому, зокрема, як найбільш повна обізнаність керівника із завданнями, що стоять перед управлінням, так і зі станом справ у сфері юстиції на Чернігівщині, адже до призначення Олег Трейтяк працював у цьому ж колективі. Окремо голова ОДА подякував за якісну роботу В’ячеславу Хардікову – заступнику начальника, який тривалий час виконував обов’язки начальника управління.



Теги:Сосниця, нові кадри, Управління юстиції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar