реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Набридли євробляхери

Набридла вже тема євробляхерства. Хочу короткий підсумок:

1) Євробляхерство і громадянство - речі не сумісні: не може один громадянин вимагати права грабувати другого громадянина й вимагати утрімувати нашу державу. Євробляхери - типовий антимайдан з політичними замовниками і найманцями.

2) Бляхарі - типовий антидержавний прошарок з психологією колхозника. Не того, що крав, щоб вижити, а того, що крав - бо система подобається. З ними державу не збудуєш. З врахуванням, що ми воюємо, то це - свідома власної ролі п'ята колона, яка підірвала нашу обороноздатність.

3) Я розчарований слабкістю держави, яку вона проявила в даній ситуації. Це питання - маркерне: або ми й далі волочимося за прагненнями злодійкуватого плебсу, або будуємо державу, комфортну для відповідального громадянина. Адже поступилися за мій рахунок тим, кого більшість громадян охоче допомогла б розігнати нагаями.

4) Дуже сподіваюсь, що держава зробила якийсь трюк і знайде можливість примусити показово пожалкувати кожного недогромадянина, що він спокусився на це дрібне шахрайство.

5) Ніколи не плутайте Майдан, де більшість вийшла за право не бути дискримінованим та жити за рівними правилами для всіх, з оціма збіговиськами, що вимагають унікальних прав на корпоративній основі.

6) Лівацтво - вічне. Як бактерії гниття. Без них - ніяк... В Європі його майже так само багато, як у нас. Не залипайте на слогани з "Євро-"

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:євробляхери, лівацтво, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar