реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

На Сожі втопилися двоє чоловіків

8 березня о 16:30 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Нові Яриловичі на р. Сож під час риболовлі провалилися під тонку кригу та потонули 37-ми та 30-ти річні місцеві жителі.

Як з'ясувалося, потрапивши у небезпеку, один з рибалок встиг зателефонувати родичам та повідомити, що вони провалилися. На місце події оперативно прибули рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Однак, до їх прибуття родичі разом з місцевими жителями підняли з водойми тіло одного із загиблих. Нажаль, допомогти чоловіку вже було запізно. Тіло іншого потопельники того дня знайти не вдалося.

9 березня для проведення пошукових робіт були залучені водолазне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС в області та рятувальники Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції. О 9:30 тіло рибалки виявили на дні водойми за 50 м від берега.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням: за умов нестійких температур утриматися від виходу на тонку кригу водойм та завжди пам’ятати про правила безпечної поведінки.

УДСНС у Чернігівській області



Теги:Сож, Нові Яриловичі, рятувальники, ДСНС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar