реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

На штурм!

Всі засуджують провокаторів Дмитра Корчинського, які штурмували адміністрацію Президента. Я знаю Корча ще з універу і всі ці роки не втомлювався говорити, що він провокатор. Проте деякі друзі захоплювалися його вмілим словом -- а піп Гапон також класно говорив, бо інакше б за ним не пішли.

Але - мова про інше. Якби опозиція мала план дій, реальний і поетапний, провокаторів би ніхто не підтримав. План саме дій, а не слів та танцюльок від Руслани. Якби, скажімо, опозиція озвучила план дій - очеплення кабміну, адміністрації Президента тощо, то за провокаторами ніхто би не пішов. А якщо навіть лідер "Свободи" Олег Тягнибок закликає ще більше й більше людей виходити на Майдан і тоді режим впаде сам, то, вибачте, чого дивуватися появі провокаторів? Уже ж вийшло півтора мільйона, пане Тягнибок -- невже мало?

Сьогодні українців не заспокоїш обіцянками розібратися з цією владою аж у 2015 році - зміни треба зараз. А чи готові лідери опозиції до позачергових виборів Верховної ради через півроку? Думаю, що відповідь буде негативною. Так отож...
Тепер нас лякають введенням надзвичайного стану. А чого боятися? ГКЧП було і впало. Мубарак у Єгипті також вводив надзвичайний стан - і що, помогло йому?!

А Корчинського, до речі, перед подіями на Майдані бачили на посадці в літак з дипломатичним паспортом. Літак летів на Москву.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:план дій, Майдан, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar