реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

На митрополита "настукали" у Москву

Ряд керівників "п'ятої колони" в Україні -- т.зв. громадських організацій, що існують на кошти московських хазяїв, наваяли донос на митрополита УПЦ Московського патріархату Володимира (Сабодана). Скаргу направили патріарху московському Кірілу (Гундяєву).

В числі перших підпис поставив співробітник двох відділів УПЦ МП, отаман "Вєрнава казачєства" Сєліванов. Саме це козацтво проявило було себе під Катерининською церквою у Чернігові, блокуючи вхід до неї УПЦ Київського патріархату.

Підписантів обурили заяви митрополита, де він говорить, що проти абортів треба боротися серцем і проповіддю, а не заборонами. Таку його позицію скаржники назвали "старческой немощью".

Сам же донос є свідченням продовження боротьби за УПЦ МП. Митрополит Володимир, якого московський патріарх Кіріл уже оголосив "нєдєєспособним", несподівано для нього видужав і потиху виправляє крен у сторону Москви.

Знаменно, що в доносі київського митрополита названо "падчиньонним" московського патріарха. Тож ні про яку незалежність і с амостійність УПЦ МП не йдеться.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:УПЦ МП, Катерининська церква, Україна -- Росія, Верное казачество


Читайте також



Коментарі (0)
avatar