реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На кордоні все спокійно. Поки що...

Чернігівщина має протяжність українського кордону з Росією та Білоруссю практично однакову – більше 200 кілометрів з кожною сусідкою. Тож пильність доводиться тримати по всьому прикордонню.

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус проінспектував українсько – білоруський кордон, а командувач оперативного командування «Північ» Віктор Ніколюк – українсько-російський.

Про обстановку голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус висловився іронічно: "Ситуація на кордоні контрольована... По той бік пункту пропуску сумно. Не можуть ні до «Голівуду», ні до баз на Ріпкинській дістатися".

Тут для нечернігівців требьа пояснити: «Голлівуд» - то великий торговельно- розважальний комплекс, а на вулиці Ріпкинській містяться оптові бази. І туди й туди постійно, великими групами їздили білоруси з Гомеля до початку Широкої війни. Адже там дешеві і якісніші, порівняно з білоруськими, товари, якими вони затоварювалися щовихідних.

У свою чергу, командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Віктор Ніколюк перевірив обстановку на кордоні Чернігівщини із російською федерацією.

"Підрозділи, які тримають оборону на крайніх рубежах Сіверщини, готові до будь-якого розвитку подій та запевняють, що зможуть дати ворогу потужну відсіч в разі повторного наступу на їхню землю", - йдеться у повідомлення ОК "Північ". «По-простому: не дамо ворогу навіть дійти до Чернігова» - уточнив генерал- майор Віктор Ніколюк.



Теги:Віктор Ніколюк, кордон, В'ячеслав Чаус, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar