реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Головосік покарав

Головосік або Усікновення голови пророка Іоанна Хрестителя - велике християнське свято. Працювати під час якого гріх. Не можна у цей день і різати що-небудь кругле, кажуть старі люди. Інаше біда.
Троє людей потрапили в лікарню з тяжкими рубаними травмами голови, тулуба та кінцівок після копання картоплі на свято Усікновіння голови Іоана Хрестителя, повідомляє ВЗГ УМВС України в Чернігівській області
Розпочиналося все звичайно: чоловік з колишньою дружиною приймали у себе кума з кумою. Родичі прийшли до них допомогти викопати картоплю. Ніхто навіть і не подумати не міг, що звичайне копання може перетворитися на криваву трагедію.
Вже викопавши добрячу латку городу, всі вирішили спочити, а решту копати наступного дня. Копачі скромно переобідали, випили чекушку горілки, чоловіки влаштувалися на свіжому повітрі, а жінки — в хаті. Отут і почалося.
Господар підвівся і сказав куму: «Я зараз повернусь». І пішов. Не пройшло і хвилини, як з будинку пролунали перші крики жінок. Забігши до оселі, необачний помічник оторопів від побаченого, адже його кум, розмахуючи сокирою, рубав свою дружину та куму. Коли ж він спробував втрутитись в бійню то отримав від кума удар сокирою по спині та руці. Тоді він схопив свою дружину й потяг на вулицю, де намагався допомогти їй до приїзду «швидкої». Що було далі в будинку він вже не бачив.
Хоча й раніше за чоловіком водилися усілякі “дивацтва”, але ніхто не думав, що цього разу дійде до крові. Сусіди й раніше знали про те, що після чарки чоловік себе не контролює, вже неодноразово він це демонстрував.
Вже як «білка» трохи відпустила, то він спробував вкоротити собі віку в колодязі, але невдало: четверо міліціонерів витягли підозрюваного цілого і неушкодженого з глибини близько 10 метрів. Як так сталося, що господар зарубав на смерть свою дружину і тяжко травмував кума з кумою, чоловік до пуття пояснити так і не зміг, все валив на білу гарячку і велике свято.
Попереду слідство, яке визначить ступінь вини підозрюваного, але життя дружини вже не повернути, за життя іншої жінки борються лікарі, зараз вона в реанімації. Самопочуття кума, який захищав свою дружину, якщо не брати до уваги його психологічний стан, стабільний.










Коментарі (0)
avatar