реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На Чернігівщині знайдено 32 злочинців

27 березня в області завершилася оперативно-профілактична операція «Розшук», яка тривала десять днів та мала на меті зменшення кількості розшукуваних осіб у порівнянні з початком року.

З 32-х знайдених злочинців, яких розшукували в рамках оперативно-розшукових справ за скоєння кримінальних правопорушень, 15 були оголошені в розшук ще в минулих роках. Про це повідомив сайт Чернігівський монітор

Серед розшуканих - організатор грального залу, один хабарник, один викрадач автотранспорту, п'ять злодіїв та чотири дезертири. Ще троє затриманих розшукувалися за порушення правил безпеки дорожнього руху та причетність до незаконного обігу наркотиків.

Припинено також 23 розшукові справи не кримінального характеру, з яких 14 - заведені ще в минулих роках. Розшукано 11 боржників, 8 неплатників аліментів, 4 особи оголошені в розшук за поданням органів кримінальної виконавчої інспекції.

Також, за період спецоперації було затримано одного злочинця, розшукуваного правоохоронними органами республіки Молдова та припинено розшук 11 безвісти зниклих осіб.

Основна мета, яка ставилася перед операцією «Розшук», а саме зменшення залишку розшукуваних осіб у порівнянні з початком року, в ході її проведення була досягнута. Так, було зменшено залишок розшукуваних злочинців з 444 (на початок року) до 429 осіб.

Найбільш відчутні показники за результатами операції «Розшук» продемонстрували Козелецький відділ поліції (припинено розшук 10 злочинців), Чернігівський відділ поліції (7 злочинців, 9 осіб розшукуваних в рамках розшукових справ, 1 безвісти зникла особа) та Бахмацький відділ поліції (3 злочинці, 1 боржник).



Теги:операція Розшук, боржники, неплатники аліментів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar