реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

На Чернігівщині СБУ звільняла «заручників»

Служба безпеки України провела антитерористичні навчання на території Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України.

За легендою навчань, умовна група нелегальних мігрантів напала на працівників установи, захопила їх у «заручники» та забарикадувалась в одному з приміщень пункту. «Злочинці» висунули ряд вимог.

Для знешкодження умовних терористів та звільнення «заручників» були залучені регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники Державної міграційної служби, органів державної влади та інших суб’єктів боротьби з тероризмом.

Під час тренувань, які проходили в умовах, максимально наближених до реальних, учасники опрацьовували:
- тактику ведення переговорного процесу;
- заходи з встановлення можливих посібників «терористів»;
- виявлення і знешкодження закладених вибухових пристроїв;
- комплекс інших завдань з припинення терористичних проявів.

Силова фаза навчальної операції, була вдало проведена бійцями спецпідрозділів силових структур, які успішно нейтралізували «терористів» та звільнили «заручників».

Координаційна група Антитерористичного центру проаналізувала кожний етап навчань, визначила напрямки подальшого вдосконалення міжвідомчої взаємодії та визначила коло питань щодо підвищення рівня захищеності об’єктів із масовим перебуванням людей.

Пресслужба СБ України в Чернігівській області



Теги:СБУ, антитерористичні навчання, мігранти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar