реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Чернігівщині диверсанти намагалися проникнути в частину Повітряних сил

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Командир підрозділу військової частини Повітряних Сил, що дислокується в Чернігівській області, майор Олександр Кривінський помітив людей, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

Військові під керуванням прапорщика Олега Бойченка затримали двох озброєних людей, одягнених у військову форму.

Через деякий час при огляді підступів до технічної території інша група військових затримала ще двох осіб. У цих людей при обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карта місцевості.

"Зазначені особи були оперативно доставлені в приміщення чергової військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів", - сказано в повідомленні Міноборони.

Завдяки вмілим і рішучим діям осіб добового наряду і військовослужбовців військової частини вдалося запобігти проникненню та вчинення можливих розвідувально-диверсійних дій, зазначили у прес- служби міністерства оборони.



Теги:диверсанти, Повітряні Сили, ДРГ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Навчання!?
http://www.mil.gov.ua/news/2016/03/31/pres-czentr-povitryanih-sil-nadae-rozyasnennya-shhodo-povidomlennya-pro-zatrimann ya-porushnikiv-na-teritorii-vijskovoi-chastini-na-chernigivshhini--/
avatar