реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

На боротьбу із жеками виходить "Сучасний Чернігів"

Побиті вікна, пошарпані стіни, відсутність освітлення, сміття на кожному кроці – все це кожного дня бачать жителі Чернігова у своїх під’їздах. Такий рівень “якісних” послуг, що надають житлово-експлуатаційні контори (ЖЕКи), не влаштовує наших громадян.

Тому громадська організація “Сучасний Чернігів” разом з небайдужими жителями міста об’єднались з метою зупинити нахабну бездіяльність ЖЕКів і починають масштабну акцію направлену на боротьбу з цим свавіллям.

Запрошуємо всіх небайдужих прийняти участь в акції, яка відбудеться 3 листопада 2013 року о 12:00 у дворі по вул. Щорса, 56 (напроти ТРК “Рояль”).

Контактна інформація: моб. тел.: +38 (063) 846 09 12 (Барбарич Михайло)
Е-mail: [email protected]

Прес-служба
громадської організації “Сучасний Чернігів”



Теги:ЖЕКи, міська рада Чернігова, Чернігів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Шановні, ви намагаєтесь боротися з фантомами - радянських ЖЕКів вже давно немає, тепер це не контори, а дільниці з іншими завданнями, правами та обов'язками.
Ви краще поборітесь з масовою жлобською психологією: все, що за порогом моєї квартири чуже і хтось чужий має його обслуговувати та ще й якісно і вчасно, а ми та наші діти маємо право на сходах, в ліфті,  на прибудинковій території безкарно паскудити. 
Не подобається як працює ДОЖ(дільниця з обслуговування житла) - відмовтесь від її послуг і найміть інших та дещо робіть гуртом самі. Це буде вам в рази дешевше і якісніше. 
А якшо брати плату за паркування авто на прибудинковій території, той безплатно.
avatar