реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Московський гонець учить нас демократії

Депутат Держдуми Росії Сергій Марков, перебуваючи у Севастополі, був відвертим. Він заявив журналістам, що «Україну не можна вважати демократичною країною, доки російська мова у цій країні не стане другою державною». А ще Сергій Марков сказав, що в Україні треба зробити «різку, радикальну зміну змісту підручників сучасної історії України».
«Не може бути і мови про те, що складання підручників це – внутрішня справа України. Ми не дозволимо, щоб завдяки цим підручникам на нас – росіян – натравлювали ненависть молодого покоління українців», -- сказав Сергій Марков.

Також в інтерв’ю Бі-Бі-Сі Сергій Марков сказав, що Чорноморський флот Росії буде посилюватись і «питання це вже вирішене».

«Якщо раніше, колишнє українське керівництво, намагалось у питаннях розвитку ЧФ встромляти палки у колеса, то зараз ці питання будуть вирішуватись. І я думаю, Севастополь побачить нові фрегати ВМФ Росії, який, ми сподіваємось, ніколи воювати не буде», -- пояснив російський депутат.

Сергій Марков висловив і думку щодо об’єднання пострадянських республік із Росією, «але не до імперії і не до СРСР»: "Це об’єднання має бути не поверненням до Радянського союзу. Це має бути об’єднання у стилістиці 21 століття, як це робить Європейський союз. Колись Гітлер хотів нас розділити. Він хотів, щоб ми були жебраками, щоб наша економіка була деіндустріалізована. Тому ми маємо подолати це та створити потужні корпорації. Я так скажу, створюючи союз «Газпрому» та «Нафтогазу», ми продовжуємо справу наших дідів. Це наша боротьба, що продовжується», -- заключив російський депутат.
За матеріалами сайту Бі-бі-сі




Теги:кремль, Марков, підручники з історії, держдума Росії, севастополь, ВМФ Росії, Газпром


Читайте також



Коментарі (0)
avatar