реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Московії не вистачає бійців

Байци сєвєрнай Кореї йдуть воювати за пуйла...

Мережа вибухнула мемами та жартами про це, а політикум оповила перспектива росту протистояння чи то політичних маніпуляцій. Але ніде... ніде-ніде не пишуть про головне у цьому явищі.Люди не побачили важливого у тому, що ці байци з не дуже широкими очима є показником, про який ніхто не говорить
І показник цей - відсутність мобілізаційного ресурсу на московії.

А тепер по полицях.
Чого саме московія дуже потребує для ведення війни на власних умовах? Правильно - людей. І їх не вистачає. Хоча нам розповідають, що там народу як комах.

А не йдуть до війська чому?
Типу пуйло боїться мобілізовувати, бо будуть протести. Ага... якраз. А пропаганда там мізки нікому ще не виїла? Хто там протестуватиме? По черзі усіх на фронт і ті баби, що лишаться - ніякого протесту не влаштують.

Чи пропаганда там не така вже й пропаганда? Та ну... припиняйте... такого там давно нема. Чи може вони там усі живуть заможно і їм гроші не потрібні. Так закредитованість середнього московита сягнула вже 3000 доларів на родину. Чи вони там багатії і ціни не ростуть?

Так давайте вже визначатись? Людей тьма? Пропаганда працює? Гроші потрібні кожному?
Так-так... а мобілізовувати нема кого, що навіть якісь 15 тисяч північних корейців пруть через пів світу, щоб таку саму кількість втратити аж протягом тижня чи двох.

То де той мобілізаційний ресурс московії?
Коли я у 2022 році казав, що населення московії ледь-ледь набирає 70 мільйонів, мені ніхто не вірив і зараз не повірить.
Коли у 2023 році їх моб ресурс дорівнював нашому - я навіть не намагався це пояснювати.
Коли у 2024 році в Україні процес мобілізації перевищив темпи мобілізації московії - про це не можна було говорити.

Коли зараз наше військо насичується в 15-20 разів швидше, ніж втрачає людей... ніхто не каже про те, що людський ресурс ворога добігає кінця.

І саме нестача людей на московії призведе до їх зупинки та пошуку варіантів підписання мирних угод.
От тільки чи зрозуміє це увесь інший світ і чи не піде на поступки ворогу, який буде знекровлений та нездатний далі воювати.

До речі, оті розмови про те, що у разі зупинки московія розпочне нову війну через кілька років знов - лише розмови. Ніким буде московії воювати. І головна причина нападу на Україну - це поповнення людського ресурсу для справді великої світової війни... Але НЕ СТАЛОСЬ і вже не станеться.

Анатолій ЯРОВЕД



Теги:російсько - українська війна, мобілізація, Анатолій Яровед


Читайте також






Коментарі (0)
avatar