реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Митник хабарем не поживився

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області викрили та припинили протиправну діяльність працівника Чернігівської митниці, який вимагав та одержав хабара.

Інспектор митного органу, зловживаючи службовим становищем, вимагав 2,5 тисячі доларів США від громадянина Російської Федерації, який допустив порушення митних правил під час перетину українського кордону. Ця сума мала посприяти у прискоренні направлення матеріалів справи про порушення митних правил до суду.

12 березня ц.р. правоохоронці затримали посередника «на гарячому» під час одержання усієї суми хабара. Того ж дня у місті було затримано працівника митниці.

За матеріалами УСБУ прокуратурою Чернігівської області стосовно хабарника порушено кримінальну справу за ч.3 ст.368 (одержання хабара службовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:Чернігівська митниця, СБУ в Чернігівській області, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar