реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова почав роботу з освячення кабінету

Перший свій робочий день, що припав на день його народження, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко розпочав з освячення робочого кабінету.

І тут - ще одна скабка, і серйозна для всіх москвоцентричних - освячення провів архієпископ української церкви - владика Євстратій (Зоря).

Ну як це стерпіти давньому опоненту Атрошенка і ярому прихильнику московської церкви, народному депутату від "Батьківщини" Валерію Дубілю?! Нагадаємо, що фракція "Батьківщини" голосувала проти Катерининської церкви у минулому скликанні. В інтересах блокувальників, які відстоювали ідеї "Новоросії" і "рускаво міра". Отак віра поєднується з політикою...

До речі, забудькуватим нагадаю, що це Олександр Соколов фактично сприяв 8 років блокуванню масковскіми людьми Катерининської церкви, відмовляючись виконувати належні йому обов'язки. І саме міськрада Соколова надала митрополиту московської церкви Амвросію майже 10 соток в охоронній зоні для будівництва приватного готелю...

Владислав Атрошенко зізнався владиці Євстратію, що не дуже розуміється на церквоних канонах (а хто на них розуміється, якщо навіть найбільш канонічні - як про себе заявляють - порушують апостольський 32 канон?!) і попросив владику духовно наставляти його для управління містом.

Цей крок новообраного міського голови - запрошення на освячення архієпископа української церкви, а не московської - ще раз свідчить про правильність вибору чернігівців, які хочуть жити в Україні.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська єпархія, архієпископ Євстратій, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Василю, не робити поспішні висновки.
До церкви, а не до Бога, великі грішники звертаються, як правило,  частіше, ніж праведники.
avatar