реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міський голова дарував вишиванки

17 травня по всій Україні відзначається Всесвітній День вишиванки. В Чернігівському пологовому будинку сьогодні відбулась акція «Народжені у вишиванках».

Молодим мамам, які сьогодні народили, вишиванки для їх новонароджених діток вручив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Як повідомив головний лікар пологового будинку Василь Гусак, на той момент народилося п’ятеро немовлят – чотири дівчинки та один хлопчик. Крім того, цього дня очікується народження щонайменше трьох маленьких чернігівців.

Владислав Атрошенко привітав усіх мам та побажав їм і діткам здоров’я та успіхів, щоб малюки росли щасливими. Він також закликав виховувати справжніх українців, які будуть жити та працювати в Україні.

- Одна з мам, яка сьогодні народила в Чернігівському пологовому будинку, є киянкою. Дуже приємно, що вона вирішила народжувати саме в нашому місті, - сказав міський голова та додав, що сьогоднішнє технічне обладнання пологового будинку дозволяє надавати фахову допомогу породіллям і з інших українських міст.

Крім того, міський голова оглянув відремонтовані родильні зали та післяпологові палати. Василь Гусак повідомив, що нещодавно медичний заклад отримав надсучасне акушерське обладнання – рентген-апарат та УЗІ-апарат.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, вишиванки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar