реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Міський голова Чернігова звернувся до Ріната Ахметова

Відновити дитсадок у будинку, який колись мав таке призначення, а нині належить "Укртелекому", має намір міська влада Чернігова. Про нього заявив на нараді в міськраді голова Владислав Атрошенко - він оголосив про досягнуту домовленість щодо викупу будівлі. Та попри це голова публічно звернувся безпосередньо до Ріната Ахметова з проханням подарувати дітям цей об'єкт.

"Публічно хочу зробити це інформаційне повідомлення. У нас досягнута домовленість з приводу придбання приміщення за адресою Коцюбинського, 50А, - сказав Владислав Атрошенко. - На жаль, мені особисто не вдалося зв'язатися з власником будівлі Рінатом Ахметовим, тому хочу з повагою публічно звернутись до нього зараз і сподіваюсь, що він почує це прохання всіх містян. У нашому місті є спірний об'єкт - будівля "Укртелекому" за адресою Коцюбинського, 50А, який розташовано у самісінькому центрі Чернігова. Ми хочемо зробити тут дитячий садочок, який дуже потрібен місту. На ремонт частини приміщень цієї будівлі раніше з міського бюджету було витрачено 10 мільйонів гривень. Проте згодом у будівлі змінився акціонер, підприємство було приватизовано і почалася судова тяганина за цей об'єкт, який сьогодні - під арештом".

Як повідомив міський голова, нині досягнуто домовленості з менеджментом "Укртелекому" з приводу викупу цього об'єкта за вельми демократичною ціною - 250 тисяч доларів разом з ПДВ за об'єкт площею у 2292,4 м кв. Це трохи більш як 100 доларів за квадратний метр.

"Водночас я з повагою звертаюсь до Ріната Леонідовича і прошу подарувати місту цю будівлю. Я переконаний, що такий шляхетний дарунок вартістю у 250 тисяч доларів для чернігівських дітей не принесе вам значних збитків, а ось честі зробить на 100 мільйонів доларів. За це від усіх маленьких мешканців Чернігова вам буде величезна подяка. Можливо, у майбутньому вихованцями цього дитячого садочка буде пишатися вся Україна", - наголосив Владислав Атрошенко.
"Голос України"



Теги:укртелеком, Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко, Рінат Ахметов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar