реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мир виборцям, воєнний стан виборам!

Давно я не бачив кота Цигана таким сердитим... Свого часу познайомився з котярою кольору сірого камуфляжу на одній з українських позицій неподалік Чермалика у Приазов'ї. Циган успішно тримав оборону бліндажів від мишей і став одним із прототипів головних героїв моєї повісті про "нявкістів". До вчорашнього вечора у нас були дуже приязні стосунки, але потім...

Коротше, послухавши вчорашнє засідання Ради, де казилися "слуги олігархів" із депутатськими значками, кіт кричав ще голосніше, ніж вчорашні відомі персонажі.

- Ви здуріли? - риторично питав учасників котячих передвиборчих перегонів. - Відколи це ви стали виборозаклопотаними? Чи теж подалися до слуг олігархів у парламенті?.. Хочете, щоб і вас глузливо звали Пляшком, Ваною, Черненським, Ложкулом, Невиливайченком, Йолком та іншими типами, в яких одні вибори, рейтинг та гроші на умі?.. Та ви некоти!!!(з наголосом на "е")

Дісталося на горіхи й мені за те, що здійснював інформаційну підтримку котячому передвиборчому мавпуванню.
Зранку ми всі почали виправлятися. Громадська організація "Кіт всьому голова" оголошує про початок холодної війни президентським виборам. Коти, зважаючи на непросту ситуацію на морі і на суші, рішуче відмовляються від участі у цьому блюзнірському дійстві (з 10.00. 27.11.2018 р.) Також майже всі недавні учасники псевдовиборів прийняли цікаву пропозицію Цигана і завтра відбудуть у прифронтову зону Донеччини. Вирішили допомогти місцевим котам зміцнювати оборону від мишей і пацюків, диверсійні групи яких із настанням холодів все частіше навідуються на позиції наших бійців.

Хто був проти? Здогадайтеся, будь ласка, самі з першого чи бодай з третього разу. Бо Циган мені чемно порадив не писати про них і навіть трохи попередив:

- Я тебе напишу! Я тебе так напишу, що вся твоя спина, пика і руки будуть кігтями списані...

Павло КУЩ



Теги:Павло Кущ, російсько - українська війна, Олег Ляшко, ЮЛЯ ТИМОШЕНКО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar